Voorbereiding Lommel SK gaat van start dit weekend

In hBvL licht sportief directeur Ronny Van Geneugden de start van de Lommelse voorbereiding toe. Zo worden zondag de overgebleven spelers al verwacht voor een medische keuring in Diepenbeek. Vanaf dinsdag volgt er een rustige trainingsopbouw, waarna vanaf maandag 24 juni de effectieve voorbereiding start.

Ronny Van Geneugden gaat ervan uit dat mits nieuws over de contacten tussen Tom Van Imschoot en KRC Genk, de T1 van het voorbije seizoen voor de spelersgroep staat. Indien hij de overstap maakt naar de landskampioen neemt Tom Vandervee over.

Net zoals bij de samenstelling van de kern voor het voorbije seizoen beoogt ook Ronny Van Geneugden te komen tot een kern van 24 spelers. Voorlopig maken daar 13 spelers van de vorige campagne deel van uit: Timo Cauwenberg, Laurens Paulussen, Glenn Neven, Ben Santermans, Stan Kolen, Scott Bitsindou, Robin Henkens, Sebastiaan Brebels, Laurens Vermijl, Thomas Azevedo, Alessandro Cerigioni en Jamal Aabbou. Ook topscorer Leonardo Miramar Rocha, die een verbeterd contractvoorstel van de club kreeg, behoort nog tot de selectie.

Daarnaast zijn er vier nieuwkomers: rechtsachter Jonathan Hendrickx (Breidablik Kópavogur), middenvelder Joep Hakkens (KRC Genk) en de doelmannen Jesse Bertrams (ASV Geel) en Birger Van Dael (eigen jeugd). Deze groep zal in de loop van de komende weken aangevuld worden, bedoeling is een goede mix van jeugd en ervaring samen te stellen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.