Tom Van Imschoot wil volgend seizoen 24 kernspelers

Zondagnamiddag staat nog wel de laatste wedstrijd in de eindronde bij KMSK Deinze op het programma, maar vandaag laat trainer Tom Van Imschoot in hBvL zijn licht al schijnen op de te verwachten kern voor volgend seizoen in de 1B-reeks. Een reeks die er met o.a. KV Mechelen, KFCO Beerschot Wilrijk en OH Leuven nog sterker uitziet dan twee jaar geleden toen men in Lommel degradeerde.

De voorbije dagen stelden de Noord-Limburgers al twee nieuwe namen voor met verdediger Sebastiaan De Wilde (FC Eindhoven) en doelman Dieter Creemers (KSC Lokeren). Eerder in het seizoen werd al gemeld dat aanvaller Jamal Aabbou de overstap van de beloften naar de A-kern maakt.

Van volgende spelers verwacht men dat ze ook volgend seizoen in het Soevereinstadion vertoeven daar ze nog een doorlopend contract hebben of onlangs een nieuw contract afsloten: Glenn Daniëls, Glenn Neven, Gilles Ruyssen, Ben Santermans, Stan Kolen, Timo Cauwenberg, Sebastiaan Brebels, Jentl Gaethofs, Laurens Vermijl, Alexandre De Bruyn, Sam Valcke en Simon Vermeiren.

Met de huurlingen Iebe Swers (STVV) en Din Sula (OH Leuven) van andere clubs gaat men na zondag rond de tafel zitten. Een gegeven dat ook geld voor andere jongens waarvan het contract afloopt: Robin Henkens, Thomas Azevedo en Yassin Gueroui.

Volgens de Lommelse oefenmeester eindigt het Lommels verhaal voor Michaël Clepkens (einde huur en in principe terug naar KFCO Beerschot Wilrijk), Jarno De Smet (KV Kortrijk), Jeffrey Ket (?), Jordan Renson (?), Axel Swerten (Patro Eisden), Wouter Scheelen (K Bocholter VV), Jordi Maus (KFC Oosterzonen) en Giel Deferm (Thes Sport).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.