Lommel SK verzamelt donderdag met een spelerskern van 17

Voor de start van de trainingen bij Lommel SK op donderdagnamiddag om 14u30 verwacht trainer Tom Van Imschoot 17 spelers. De spelerskern ziet er tot dusver als volgt uit: Glenn Daniëls en Dieter Creemers (doel); Jonas Vinck, Sebastiaan De Wilde, Glenn Neven, Gilles Ruyssen, Ben Santermans, Stan Kolen en Timo Cauwenberg (verdediging); Robin Henkens, Sebastiaan Brebels, Jentl Gaethofs, Laurens Vermijl (middenveld) en Alessandro Cerigioni, Sam Valcke, Simon Vermeiren en Jamal Aabbou (aanval).

Volgens hBvL is het huiswerk duidelijk nog niet af bij de Noord-Limburgers. Zo zou er nog verregaande interesse zijn in de 24-jarige middenvelder Glenn Claes die KV Mechelen mag verlaten.

In een reactie laat Tom Van Imschoot weten: “Mogelijk vertrekken er van de 17 contractspelers nog enkelen. Het vertrek van Alexandre De Bruyn naar STVV betekent extra puzzel- en denkwerk, want de kern is verre van compleet. Zo zijn we nog op zoek naar een keeper, een linksachter, een verdedigende middenvelder, versterkingen voor de flanken en een spits.”

Ook over de huurlingen van het voorbije seizoen lijkt er meer duidelijkheid: “Na het vertrek van Alexandre De Bruyn komt Thomas Azevedo terug in beeld. Zijn uitleenbeurt was niet helemaal wat we ervan verwacht hadden, maar de positie van De Bruyn ligt hem normaal veel beter. Met Din Sula en Iebe Swers is geen volgend onderhoud voorzien.”

Wel gaat Lommel SK nog aan tafel zitten met Yassin Gueroui die na vier seizoenen in Lommel einde contract is.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.