Tom Van Imschoot wordt assistent-coach bij KRC Genk

Tom Van Imschoot heeft vandaag beslist om de deur aan de Gestelsedijk achter zich dicht te trekken en de overstap te maken naar KRC Genk waar hij zal fungeren als T2 van Felice Mazzu.

De momenteel 37-jarige Van Imschoot werd na het beëindigen van zijn actieve voetballoopbaan in de zomer van 2016 aangesteld als technisch directeur van het toenmalige Lommel United. In de loop van het seizoen 2016-2017 werd hij ook hoofdtrainer, maar kon hij de degradatie naar de 1e amateurliga niet afwenden.

Vervolgens nam hij zijn functie van technisch directeur weer op zich, al was dit maar van korte duur. Zo verving hij na enkele maanden Wouter Vrancken als T1 en dwong hij met de inmiddels tot Lommel SK hernoemde club de promotie af naar de 1B-reeks. Vorig seizoen kon hij zich met Lommel SK van het behoud in de profliga verzeken, wat geen sinecure was. Dit voor een club die met afstand beschikte over het laagste budget van alle 24 clubs en waar hij de jobs van T1 en technisch directeur bijna 2 seizoenen moest combineren.

In afwachting van de aanstelling van een nieuwe T1 leidt voorlopig T2 Tom Vandervee de trainingen bij Lommel SK.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.