Wouter Vrancken – Spannend gevoel bij deze start

Op maandag begon Lommel SK aan de pre-voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Voor de nieuwe coach Wouter Vrancken een spannend gevoel. Verder lichtte hij het nut van deze manier van werken toe. “Onze spelers stonden voor het laatst op het veld eind april en het is nog een lange periode voor de start van de echte voorbereiding op 17 juli. Enkele dagen gaan we de jongens weer balgevoel geven en hun fysieke voorbereiding terug opstarten. Ook een reden waarom er geen oefenwedstrijden zijn in deze eerste periode.”

Ook kon Wouter Vrancken niet wachten om aan de klus te beginnen. “Mijn vizier staat al een tijd op Lommel. Er is immers werk aan de winkel omdat we van start gaan met een grondig vernieuwde spelerskern en veel ambitie in een nieuwe reeks. In tegenstelling gaan we van een vorig seizoen waarin vooral onder druk moest gespeeld worden naar een seizoen waarin er dominanter geacteerd moet worden.”

Voor verdediger Timo Cauwenberg heerst er op zo’n eerste trainingsdag ook een eerste schooldaggevoel. “Jammer dat er veel naamkaartjes verdwenen zijn in de kleedkamer. Maar het komt wel goed.” Verder werden de strafste vakantieverhalen opgedist, nieuwe tattoos getoond en over mogelijke nieuwe liefdes verteld, …

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.