Wouter Vrancken – Een moeilijke beslissing om zeer persoonlijke redenen

Ook in HLN werd er aandacht geschonken aan de verrassende beslissing van trainer Wouter Vrancken om een punt achter de samenwerking met Lommel SK te zetten. Zonder grote woorden, in de stijl die de coach zo eigen is, noteerden ze de beweegredenen van de Truienaar: “Dit was een moeilijke beslissing, maar om zeer persoonlijke redenen moet ik er een punt achter zetten. Zoek geen plan B, een andere club, meningsverschillen of familiale problemen, want die zijn er niet. Ik weet dat ik de juiste beslissing neem en zie nu wel waar ik uitkom. Als coach op lager niveau, als T2? Ik weet het nog niet.”

Daarna bevestigde Tom Van Imschoot de gebeurtenissen: “Wij waren onaangenaam verrast omdat Wouter in die korte tijd heeft getoond dat hij wel degelijk de juiste trainer was voor Lommel SK. We moeten zijn keuze respecteren en danken hem voor zijn rol in de geslaagde start van dit seizoen.”

Over de directe sportieve toekomst gaf de sportieve coördinator nog mee:”We nemen even de tijd om ons te bezinnen over wat volgt. De spelers hebben twee dagen vrij en dinsdag weten we hopelijk al meer.”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.