Wouter Vrancken – Beslissing louter op basis van persoonlijke redenen

Zoals verwacht wordt in de maandagkranten ruim teruggeblikt op het ontslag van Wouter Vrancken bij Lommel SK.In hBvL noteerden ze volgende motivatie voor zijn beslissing: “Jullie hoeven het niet te zoeken in onderlinge twisten. Er zijn geen problemen tussen de club, de staf, de spelers en mezelf. Natuurlijk werpt dit vragen op, maar ik wil alleen maar kwijt dat ik de bevestiging gekregen heb dat het voor mezelf de slimste en verstandigste beslissing is die ik op dit moment kon nemen. De redenen zijn te veelomvattend om naar buiten te brengen. Het is puur persoonlijk.”

Ook insinuaties dat hij op weg zou zijn naar een andere club verwijst Wouter Vrancken naar de prullenmand: “Ik heb echt geen plan B”, schudde hij het hoofd. “Dan zou ik het ook eerlijk zeggen. Kijk, voetbal is mijn passie. Ik keer zeker nog terug in het wereldje. Wellicht als T1 op een lager niveau, zoals voorheen, of ergens als T2. Dat zal de toekomst uitwijzen. Maar er zijn geen andere clubs in het spel. In de eerstvolgende periode ga ik zeker geen T1 worden in het profvoetbal. Nogmaals, mijn beslissing om er op dit moment mee te kappen is weloverwogen en situeert zich op het persoonlijke vlak.”

Een andere verklaring voor deze beslissing die sommigen gingen zoeken in zijn persoonlijke gezondheidstoestand wordt ook ontkend door de Truienaar. “Wat dat betreft, kan ik iedereen geruststellen”, klonk het gisterochtend uit zijn mond. “Er is niets dramatisch mis met mijn gezondheid. Hartproblemen? Klopt absoluut niet. Ik heb na de wedstrijd tegen Seraing alles gezegd wat ik te vertellen had en heb daar verder ook niets meer aan toe te voegen. Het is wel één van de meest memorabele en emotionele avonden van mijn leven geweest, dat zeker.”

In Het Nieuwsblad dat een gezamenlijke berichtgeving over Lommel SK doet met hBvL kan volgend artikel gelezen worden over het ontslag van trainer Wouter Vrancken bij de Noord-Limburgers.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.