Tom Van Imschoot: Werken aan kern die kan overleven in 1B

Tom Van Imschoot blikt vandaag in HLN nog even terug op het voorbije seizoen van Lommel SK. De man die het voorbij seizoen twee functies (technisch coördinator en hoofdtrainer) had bij de Noord-Limburgers vindt dat de opdracht volbracht werd.

Al verduidelijkt de 36-jarige coach nog het één en ander: “Het voorbije seizoen was niet eenvoudig en niet altijd rozengeur en maneschijn. Zo zijn we goed begonnen, dan was er het onverwachte vertrek van Wouter Vrancken gevolgd door een serieuze dip, om dan een onwaarschijnlijke terugronde te spelen. Finaal was de eindronde ook wel knap, op de match in Knokke na. Zo is er dus geen kers op de taart, maar daar kan ik de jongens niets over verwijten.”

Het vervolg is nu de ploeg klaarstomen voor het komende seizoen in 1B. “Vakantie is nog even niet aan de orde. De eerste training is er over goed een maand en tegen dan willen we toch 85 procent van de spelerskern bij elkaar hebben. Dat betekent een groep spelers samenstellen die in staat moet zijn om te overleven in de ijzersterke competitie die 1B is. De volgende weken gaan we daar alles aan doen.”, aldus Tom Van Imschoot.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.