Wederom verlies in slotfase tegen Waasland-Beveren

© JPV

Een doelpunt in de slotfase van ex-Lommelaar Brendan Schoonbaert heeft groenwit zondagavond een 2:1 nederlaag bezorgd in de uitwedstrijd bij Waasland-Beveren.

Door deze late treffer nemen de Waaslanders als enige de tweede plaats in de rangschikking op.  De thuisploeg kwam na 13 minuten op voorsprong na een doelpunt van Maderner.

Net voor rust leek Lommel SK al op gelijke hoogte te klimmen, een kopbal van Glenn Neven wordt door thuisdoelman Jackers achter de doellijn gekeerd. Het arbitrale trio stelt dit echter niet vast en kent de Noord-Limburgers geen doelpunt toe.

In de 57e minuut kon Lommel-youngster Rafik Belghali, na voorbereidend werk van Ishak Boussouf, de gelijkmaker aantekenen.

Door deze 2:1 nederlaag haalt Lommel SK nul op zes in de twee eerste confrontaties tegen Waasland-Beveren