Vlotte 1:3 uitzege tegen Lierse Kempenzonen

Lommel SK heeft vrijdagavond een belangrijke 1:3 overwinning behaald tegen Lierse Kempenzonen. De thuisploeg begint het best aan het wedstrijd met een doelpunt van Placca, waarna ze nog dreigen met een bal tegen de dwarsligger van Gilis. Gaandeweg weten de bezoekers hun balbezit om te zetten in doelgevaar wat resulteert in de gelijkmaker van Manfred Ugalde in de 39e minuut.

In het vierde kwartier trekt Lommel SK het laken naar zich toe. Eerst met een treffer van Marlos Moreno die met een vluchtschot op aangeven van Kolbeinn Thordarson thuisdoelman Brughmans kansloos laat. Vervolgens met een goal van Anass Zaroury, die met een gekruist schot de 1:3 eindcijfers op het scorebord zet. De ingevallen Juan Bautista Cejas komt nog dicht bij een vierde treffer, maar zijn bal wordt net voor het overschrijven van de doellijn weggewerkt door Smolders.

Deugddoende overwinning voor de troepen van coach Liam Manning, die voor deze wedstrijd geen beroep kon doen op Robin Henkens (positieve coronatest) en het drietal Jonathan Hendrickx, Glenn Neven en Yannick Vandersmissen (quarantaine).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.