Verdienstelijk Lommel SK laat zege uit de handen glippen

© JPV

Lommel SK heeft zondagavond een 2:2 gelijkspel behaald tegen Lierse Kempenzonen.

Bij de Noord-Limburgers startte Robin Henkens en Daniel Arzani in de basis ten nadele van Diego Rosa en Jesper Tolinsson.

Na zes minuten komt groenwit op een 0:1 voorsprong als een afgeweken knal van Kolbeinn Thordarson in het thuisdoel verdwijnt. Groenwit domineert in de eerste helft, maar op slag van rust brengt Nils Schouterden de Pallieters op gelijke hoogte.

In de tweede helft fusilieert Arthur Sales Lierse-goalie Jarno Desmet als hij een afgeweken bal van Arno Verschueren tegen de netten jaagt. De bezoekers kunnen echter de 1:2 voorsprong niet vasthouden, want in 84e minuut scoort Hakim Abdellah de gelijkmaker.

Dit 2:2 gelijkspel betekent voor Lommel SK dat het al zes wedstrijden op rij niet heeft kunnen winnen.