RE Virton telt Lommel SK uit in één minuut

© JPV

Lommel SK geeft zaterdagavond met 2:1 verloren van RE Virton. Voor de thuisploeg werd het hun eerste overwinning van het seizoen, voor groenwit de tweede nederlaag.

De bezoekers wisten hun veldoverwicht in de eerste helft niet om te zetten in doelpunten. Daarna telt de thuisploeg in de tweede helft Lommel uit met twee doelpunten in één minuut.

Eerst is het een rake kopbal van ex-Lommelaar Jamal Aabbou in de 47e minuut die zorgt voor een 1:0 achterstand. Een minuut later staat de 2:0 op het bord na een knap geplaatst afstandsschot in de kruising van  Ayyoub Allach.

Na een licht toegekende strafschop in de 56e minuut scoort Kevin Kis nog een aansluitingstreffer, maar verder komen de Noord-Limburgers niet meer.

Met vier op twaalf kan men spreken van een ondermaatse competitiestart.