Prima competitiestart wordt beloond met topper tegen KVC Westerlo

Met 9 punten op 15 heeft Lommel SK zijn terugkeer in Eerste Klasse B niet gemist. Al konden het zelfs 4 punten meer zijn geweest, zowel in het 2:2 gelijkspel bij KSV Roeselare als de 1:1 tegen OH Leuven verdienden de Noord-Limburgers meer. Was het op Schiervelde een discutabele beslissing van de scheidsrechter die de wedstrijd deed kantelen, dan was het tegen promotiekandidaat OHL het gebrek aan efficiëntie dat ervoor zorgde dat de 3 punten niet aan de Gestelsedijk bleven.

In het sterk collectief geheel dat Lommel SK momenteel is, vallen tot dusver de 6 doelpunten (4 in de competitie en 2 in de beker) van spits Leonardo Miramar Rocha op. Daarnaast lijken “verloren zonen” Robin Henkens en Thomas Azevedo hun tweede voetbaladem gevonden te hebben met hun terugkeer naar Noord-Limburg.

Op de zesde speeldag volgt zondag nu de onverwachte topper tegen KVC Westerlo. Beide teams werden voor het seizoen door “kenners” eerder een tweederangsrol toegeschreven. Tegen de manschappen van Bob Peeters staat voor de jongens van Tom Van Imschoot de leidersplaats als inzet op het spel. Sinds de herstart in 2003 is Lommel twee maal op bezoek geweest in ‘t Kuipje met wisselend succes. Zo wonnen de Lommelaars er ooit met 0:2, maar was er ook een verliespartij met 2:1.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.