Pallieter Arno Verschueren beslist wedstrijd

Lierenaar Arno Verschueren heeft zich zondagavond tot matchwinnaar voor Lommel SK gekroond in de met 2:1 gewonnen partij tegen Lierse Kempenzonen. De middenvelder scoorde in de tweede helft het beslissende tweede doelpunt voor de Noord-Limburgers, dit na voorbereidend werk van Robin Henkens.

In de eerste helft waren de bezoekers na 13 minuten op voorsprong gekomen via Yentl Van Genechten, maar na een assist van Marlos Moreno zorgde Kolbeinn Thordarson ervoor dat er met een 1:1 stand gerust kon worden.

Ook in deze wedstrijd werd er wederom onterecht een Lommelse treffer afgekeurd voor buitenspel (zie foto hieronder). Jammer voor het prachtige zweefschot van Marlos Moreno dat een beter lot verdiende.

Marlos Moreno, onderaan links, staat duidelijk geen buitenspel bij de voorzet van Robin Henkens – foto: Eleven Sports
Jammer dat deze prachtige zweeftreffer van Marlos Moreno onterecht werd afgekeurd

Lommel SK vs Lierse Kempenzonen: Wedstrijdgegevens