Oefenmatch tegen Alemannia Aachen eindigt op 1:1

© JPV – Huddle

Onder de toeziende ogen van een driehonderdtal toeschouwers heeft Lommel SK zondagnamiddag 1:1 gelijk gespeeld tegen het Duitse Alemannia Aachen uit de Regionalliga West.

Een vroege treffer van Alonso Martinez zorgde voor een 1:0 voorsprong, maar bij de rust stond de stand terug in evenwicht na een doelpunt van Mause. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

Tijdens deze eerste oefenpartij van de winterbreak maakten het geblesseerde drietal Jari De Busser, Glenn Neven en Laurent Lemoine hun wederoptreden, ook waren er de eerste speelminuten voor de nieuwe aanwinst Djordje Gordic en de in zomer aangetrokken aanvaller Lazar Mijović.

Daarnaast mochten beloften Benhaddane en Neyens van coach Steve Bould proeven van het grote werk.

Volgende zaterdag oefent Lommel SK nog tegen 1 FC Köln uit de Bundesliga.