Moeizame 3:2 bekerzege tegen KVV Zelzate

Lommel SK heeft zondagnamiddag niet zonder moeite KVV Zelzate met 3:2 verslagen om 1/16e finales van de Croky Cup te bereiken. Na 25 minuten opent Marlos Moreno de score als hij na een voorzet van Anass Zaroury de bal met het hoofd tegen de touwen jaagt.

De Oost-Vlaamse bezoekers klimmen echter in de 40e minuut op gelijke hoogte na een doelpunt van Jens Vandenhende. In de tweede helft lijkt de 2e Nationaler op weg naar een bekerstunt als Roy Broeckaert de 1:2 aantekent. Nadat een fout op Manfred Ugalde een strafschop oplevert, brengt Jonathan Hendrickx de bordjes weer in evenwicht in de 69e minuut.

Uiteindelijk is het Sebastiaan Brebels die in de 75e minuut de winnende treffer aantekent. Na een hoekschop van Robin Henkens en een kopbal Glenn Neven belandt de bal voor de voeten van de middenvelder die de 3:2 binnen duwt.

Door deze bekerzege wacht Lommel SK nu een bekerwedstrijd tegen een eersteklasser in de 1/16e finales. Maandagavond om 18 uur volgt de loting.