Lommel SK kweekt vertrouwen met sterke competiestart

Lommel SK heeft zijn start niet gemist met een 7 op 9 na drie speeldagen. In Noord-Limburg werkt men met het kleinste budget van Eerste Klasse B (2 miljoen euro), maar toch is men erin geslaagd om een collectief sterke groep samen te stellen. De kers op taart was ontegensprekelijk de onverwachte, maar verdiende, 1:2 zege bij titelfavoriet KV Mechelen.

Een nederlaag die het ontslag van KVM-trainer Dennis van Wijk inleidde. Als opvolger kiest men Achter de Kazerne voor de Lommelse ex-coach Wouter Vrancken, benieuwd of hij nu wel een dergelijke stressvolle job aankan.

Trainer Tom Van Imschoot weet als geen ander dat de huidige 7 op 9 geen garantie biedt voor het verdere verloop van het seizoen. Daarom dat er bij Lommel SK nog gekeken wordt naar eventuele opportuniteiten op de transfermarkt. In die optiek ligt de 27-jarige Australiër Eli Babalj er momenteel op de testbank. De spits speelde in het verleden o.a. bij PEC Zwolle en AZ in Nederland, vorig seizoen was hij tot aan de winterstop actief bij het Tsjechische Mlada Boleslav.

Voor de Noord-Limburgers volgt er nu zaterdag een bekerwedstrijd bij KSK Lierse Kempenzonen. Met Simon Vermeiren en Jarno Molenberghs lopen er bij het herdoopte KFC Oosterzonen twee spelers rond met een Lommels verleden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.