Lommel SK karig beloond in ’t Kuipje

Het in de voorbije weken door Covid-19 getroffen Lommel SK is maandagavond op een 1:1 gelijkspel blijven steken tegen KVC Westerlo.

De Lommelse troepen onder leiding van gelegenheidscoach Vladan Kujovic (keeperstrainer) speelden een aardige eerste helft, maar komen rond het uur op achterstand als Lucas Van Eenoo onzorgvuldig verdedigen van de bezoekers afstraft.

Amper vier minuten later wordt een Lommelse gelijkmaker van kapitein Glenn Neven onterecht afgekeurd voor buitenspel.

Uitstel betekent echter geen afstel, want in de 82e minuut knikt de skipper van de Noord-Limburgers de 1:1 tegen de touwen. In de slotfase ziet Seydoux van Westerlo nog een tweede keer geel.

Bij Lommel SK ontbraken basisspelers Tomas Svedkauskas, Kevin Kis en Manfred Ugalde door de Corona-perikelen, alsook T1 Liam Manning en T2 Peter van der Veen.

KVC Westerlo vs Lommel SK: Wedstrijdgegevens