Kopje onder in het Brusselse Dudenpark

Op een kwartier tijd in de tweede helft heeft Union SG met drie doelpunten Lommel SK uitgeteld, ook al begonnen de Noord-Limburgers met een 1:2 voorsprong aan deze tweede 45 minuten. De Brusselaars komen na 22 minuten op een 1:0 voorsprong via een doelpunt van Dante Vanzeir. Daarna zorgt een knappe vrije trap van Sebastiaan Brebels net voor het halfuur voor de gelijkmaker.

Na handspel van Brighton Labeau trapt Jonathan Hendrickx de door ref Boterberg toegekende strafschop tegen de touwen en met de 1:2 op het bord wordt er gerust. In de 51e minuut scoort Dante Vanzeir zijn tweede treffer van de namiddag om Union op gelijke hoogte te brengen.

Een plaatsbal van Loïc Lapoussin in de 62e en een strafschopdoelpunt van Teddy Teuma in de 66e minuut bezorgen uiteindeljk de thuisploeg een ruime 4:2 overwinning. Teleurstellend resultaat voor de groenwitten na een zwakke tweede helft.