Gevleide uitzege op RWDM

Vrijdagavond heeft Lommel SK met 0:1 gewonnen tegen RWDM. Het werd voor de Noord-Limburgers een gevleide uitzege, nadat ze in de eerste helft enkele keren aan de achterstand ontsnapten. In de tweede helft zorgde Anass Zaroury met een individuele actie voor de enige treffer van de wedstrijd.

De Noord-Limburgers stelden de zege veilig dankzij enkele goede reddingen van doelman Tomas Svedkauskas. Ook stond Dame Fortuna aan de zijde van de groenwitten toen ref Denil na handspel van Jonathan Hendrickx niet voor een strafschop floot. Verder werd een tweede Lommelse treffer in blessuretijd afgekeurd. Door deze overwinning staat Lommel SK voorlopig aan de leiding in de Pro League 1B. Meer wedstrijdgegevens