Gestelsedijk.be

Autonome fansite lommel sk – 1b proleague

Geen Tomas Svedkauskas tegen KVC Westerlo

© JPV

Een definitief uitsluitsel over wie er maandagavond in de volgende wedstrijd tegen KVC Westerlo aan de aftrap komt, is er pas zondag nadat vandaag de nieuwe testresultaten bekend worden. Een nieuwe forfaitgave is echter niet aan de orde.

Zeker is wel dat doelman Tomas Svedkauskas de trip naar ‘t Kuipje niet maakt, de Litouwer is immers één van de besmette spelers. De 26-jarige goalie miste tot dusver geen minuut in de competitie.

Door zijn afwezigheid is de kans groot dat Daniel Grimshaw zijn eerste minuten voor groenwit gaat maken, tenzij coach Liam Manning kiest voor Jari De Busser.

Stijn Wuytens en Thomas Agyepong die beiden nog revalideren van blessures blijven ook aan de zijlijn.

Vijftien spelers trainden de voorbije dagen in aparte bubbels van maximaal vier. Om de trainingsgroep aan te vullen worden er voor de eerstvolgende trainingssessies vier beloften overgeheveld naar de a-kern.

Update

Lommel SK meldt zaterdagnamiddag dat er geen bijkomende positieve resultaten waren bij de laatste testing op vrijdag. Een aantal spelers, die in een preventieve quarantaine zaten, sluiten weer aan bij de groep.
Wie maandagavond onze jongens aanstuurt tegen KVC Westerlo is momenteel nog onduidelijk.

P