Fun Family Activity Day op 4 augustus

© JPV

Lommel SK organiseert op woensdag 4 augustus een eerste Fun Family Activity Day, een speciale dag waarbij supporters een open training kunnen meemaken gevolgd door handtekeningsessies.

Verder zijn er voor de kinderen allerlei leuke activiteiten voorzien. Ook kunnen de fans die zich een abonnement aanschaften het deze dag afhalen, alsook hun gratis fansjaal in ontvangst nemen. De teller voor de abonnementenverkoop staat ondertussen op 350.

Voor de oefenwedstrijd van deze namiddag tegen Roda JC wordt het voor vele fans wellicht een eerste kennismaking met een aantal nieuwkomers:

  • Jesper Tolinsson, de 18-jarige Zweedse centrale verdediger die overkwam van IFK Göteborg;
  • Kluiverth Aguilar, de 18-jarige Peruviaanse rechtsachter die gehuurd wordt van Manchester City;
  • Juho Talvitie, een opkomend 16-jarig Fins aanvallend talent.

Verder kan coach Liam Manning geen beroep doen Cristopher Fiermarin (24), de verwachte nieuwe Uruguayaanse doelman die nog in Covid-quarantaine zit. Ook de Braziliaanse middenvelder Diego Rosa is niet van de partij omdat hij een viertal weken traint onder het toeziend oog van Pep Guardiola bij Manchester City.

Tickets voor de oefenwedstrijd tegen Roda JC zijn enkel nog online verkrijgbaar aan de prijs van 5 euro via Tickethour. Er is geen ticketverkoop vandaag aan het Soevereinstadion.