Een komen en gaan van spelers bij Lommel SK

Volgens berichtgeving in diverse media is er deze wintermercato bij Lommel SK veel in- en uitgaande transferactiviteit te bespeuren.

Allereerst gaat de komst van Filip Krastev niet door, de Bulgaarse middenvelder wordt immers nadat hij aan zijn moederclub Slavia Sofia tot nieuwjaar werd uitgeleend nu voor 18 maanden verhuurd aan het Franse Estac Troyes, een zusterclub uit de CFG.

Daarnaast sluiten in de loop van de maand januari de eerder al aangekondigde Braziliaanse middenvelder Diego Rosa en de Japanse aanvaller Koki Saito aan bij Lommelse spelerskern. Voor het seizoen 2021-2022 wordt er de komst gemeld van de 17-jarige Peruviaan Kluiverth Aguilar, de rechtsachter wordt op huurbasis overgenomen van Manchester City.

Ook op het vlak van uitgaande transferactiviteit is er veel nieuws. Zo mogen verdediger Jonathan Hendrickx en middenvelder Sebastiaan Brebels, beiden einde contract na dit seizoen, al tijdens deze wintermercato op zoek naar een andere werkgever. Ook voor Mitja Krizan, die nog een verbintenis heeft tot juni 2022, komt er een einde aan zijn Lommels verblijf.

Aanvaller Jamal Aabbou waarvan eerder al gemeld werd dat zijn contact niet verlengd werd, verhuist tot het einde van het seizoen op uitleenbasis naar reeksgenoot Lierse Kempenzonen.

Zondagmiddag werkte Lommel SK een oefenpot af tegen KRC Genk die met 3:1 verloren werd, het Lommelse doelpunt werd aangetekend door Arno Verschueren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.