Dessel Sport wint met 1:2 van Lommel SK

© JPV

Voor de oefenwedstrijd tegen KFC Dessel Sport koos coach Liam Manning ervoor om met een versterkt b-elftal aan te treden. Bij de bezoekers uit Dessel veel vertrouwde gezichten: coach Benny Lunenburg, Stan Kolen, Toon Lenaerts en Alessandro Cerigioni.

Van enig klasseverschil tussen beide ploegen was er weinig sprake. In de eerste helft komt de thuisploeg op een 1:0 voorsprong dankzij een treffer van Jordan Attah Kadiri, na voorbereidend werk van Kluiverth Aguilar. Door deze treffer werd de Nigeriaan zelfs de topscorer in de voorbereiding. Des te opmerkelijker daar hij in meerdere partijen niet eens de selectie haalde.

Nog voor de rust lukte ex-Lommelaar Alessandro Cerigioni de gelijkmaker voor de bezoekers. In de slotfase wist Dessel de partij 1:2 winnend af te sluiten dankzij een afgeweken vrije trap van Vanhaen.

Lommel SK speelt zaterdagnamiddag uit bij RKC Waalwijk haar laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding.
Volgende zondag 15 augustus start het de competitie in eigen huis tegen Waasland-Beveren.

Lommel SK: De Busser, Aguilar (80’ Kis), Lewis (53’ Wevers), Tolinsson, Vandersmissen, Bussels, Agyepong (73’ Vandamme), Anello (73’ Verbeeck), Kis (73’ Bormans), Melo en Kadiri.