Club NXT wint met 2:1 van Lommel SK

© JPV – Huddle

Net als in de heenronde heeft Lommel SK haar wedstrijd tegen Club NXT verloren.

Deze keer werd het op The Nest in het Roeselaarse Schiervelde een 2:1 zege voor de Brugse beloften.

Kapitein Glenn Neven maakte zijn eerste speelminuten in de competitie, maar dat gegeven verhinderde niet dat Club NXT in de 34e minuut op voorsprong kwam nadat Ibe Hautekiet profiteerde van een ongelukkige deviatie van Robin Henkens.

Iets na het uur verdubbelde Cissa Sandra de voorsprong. voor het team van trainer Nicky Haten. Een Noord-Limburgse reactie kwam er in de 69e minuut toen Agustin Anello een vrije trap knap in doel schilderde. Het bleek echter onvoldoende om in de slotfase nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker.

Door deze 2:1 nederlaag blijft het voor groenwit knokken de volgende weken om zich te verzekeren van de beoogde top zes plaats voor deelname aan de Promotion Play Offs.

Volgende zaterdagavond speelt Lommel SK thuis tegen FCV Dender EH.