1:1 gelijkspel tegen FCV Dender EH

© JPV – Huddle

Na een spektakelarme wedstrijd eindigde zaterdagavond de wedstrijd tussen Lommel SK en FCV Dender EH op een 1:1 gelijkspel.

Een puntendeling die groenwit niet veel oplevert in de zoektocht naar een ticket Promotion Play Offs, al heeft het hiervoor nog steeds het lot in eigen handen met wedstrijden tegen rechtstreekse concurrenten RSCA Futures en Lierse Kempenzonen in het verschiet.

Lommel SK, zonder een geblesseerde Stijn Wuytens en met Cauê Santos in plaats van Attah Kadiri in de spits, begon energiek aan de wedstrijd maar dat leverde in de eerste helft enkel doelgevaar op als een afstandsschot van Agustin Anello de dwarsligger treft. Ook de bezoekers staken één keer de neus aan het venster, maar het schot van Mymy werd door Nikola Ivezić met een beenveeg in hoekschop gewerkt.

Ook in de tweede helft was er amper doelgevaar, al trof Dender ook de deklat na een knal van De Bodt. Enigzins onverwacht en na een zeldzame doorsteekbal van Zalán Vancsa weet Agustin Anello de bezoekende doelman Goes te verschalken in het laatste kwartier. Zalán Vancsa kijkt daarna tegen een tweede geel karton aan. Op aangeven van de ingevallen ex-Lommelspeler Ridwane M’Barki tekent Myny in de slotfase de gelijkmaker aan.

Vrijdagavond a.s. speelt Lommel SK in het Koning Boudewijnstadion tegen RSCA Futures.