1:1 gelijkspel in gezapige oefenpot tegen Roda JC

© JPV

Waren het de gevolgen van een intensieve oefenstage in Oisterwijk of was het de warmte van de zomerzon?

Feit is dat Lommel SK en Roda JC er zaterdagnamiddag onderling een gezapige oefenpartij van maakten, waarbij de thuisploeg voor het merendeel de controle had en het 1:1 eindresultaat al bij de rust bereikt werd.

De bezoekers uit Kerkrade openden na 9 minuten de score met een treffer van Remans. Daarna tekende Rafik Belghali in de 38e minuut de Lommelse gelijkmaker aan. De tweede helft leverde buiten een kopbal van een andere Lommel-youngster Agustin Anello tegen de deklat weinig doelgevaar op.

Volgende vrijdag oefent Lommel SK op verplaatsing bij FC Eindhoven.

Lommel SK (1e helft): Thijs Lambrix, Rafik Belghali, Laurent Lemoine, Stijn Wuytens, Kevin Kis, Robin Henkens, Kolbeinn Thordarson, Milan Troonbeeckx, Yannick Vandersmissen, Christophe Kabango en Koki Saito

Lommel SK (2e helft): Jari De Busser, Rafik Belghali (60′ Kluiverth Aguilar), Laurent Lemoine (60′ Jesper Tolinsson), Glenn Neven, Kevin Kis (60′ Yannick Vandersmissen), Kolbeinn Thordarson (60′ Caio Roque), Milan Troonbeeckx, Ishak Boussouf, Agustin Anello en Jordan Attah Kadiri