Vierde zege tegen Jong Genk

© JPV – Huddle

Lommel SK heeft de vierde confrontatie met Jong Genk met een 2:3 zege afgesloten. Door deze overwinning legt groenwit dit seizoen een foutloos parcours af tegen de beloften van KRC Genk.

Coach Steve Bould liet t.o.v. de vorige wedstrijd tegen KMSK Deinze maar liefst zeven andere spelers starten in de Limburgse derby.

De thuisploeg begon het beste aan de partij toen Toma in twee tijden Jari De Busser verschalkte vanop de strafschopstip. Nog voor de rust namen de Noord-Limburgers het initiatief over dankzij doelpunten van Zalán Vancsa en Juho Talvitie.

In de tweede helft volgde de gelijkmaker van Rommens, maar in de slotfase zorgde Metinho ervoor dat de drie punten mee op de bus richting Lommel gingen.