Lommel SK schakelt een versnelling hoger

Met een competitiestart die over minder dan drie weken op het programma staat,lijkt men bij Lommel SK een versnelling hoger te schakelen. Afgelopen zaterdag werkte groenwit nog een behoorlijke oefenpartij af tegen STVV die met 0:1 verloren werd. Maar ook op inkomend transfergebied was er enige activiteit met de komst van de 22-jarige defensieve middenvelder Scott Bitsindou.

Daarnaast meent hBvL te weten dat de 24-jarige linkermiddenvelder Glenn Claes kort bij een akkoord staat de Noord-Limburgers. Enkel de clubs moeten er nog uit geraken rond het eventueel ter beschikking stellen van de speler die niet past in de plannen van KVM-trainer Dennis van Wijk. Of er in de korte tijdspanne voor de competitiestart nog nieuwe gezichten mogen verwacht worden, lijkt af te hangen van een gunstige afloop van de onderhandelingen met een potentiële investeerder.

Ook middenvelder Sebastiaan Brebels, die volgens HLN, gisteren gelinkt werd aan een overgang naar een Deense eersteklasser blijft nog een seizoen aan de Gestelsedijk.

RSS
Facebook
Twitter

Reageren is niet mogelijk