T1 2017-2018

Tom VAN IMSCHOOTShirtnummer:T1
Positie:T1
Nationaliteit:België
Geboortedatum04/09/1981
Debuut:2016-2017
Vorige club:

Na het onverwachte vertrek van Wouter Vrancken wordt sportief coördinator Tom Van Imschoot door Lommel SK aangesteld als zijn opvolger. Voor de Noord-Limburgse club past Tom Van Imschoot perfect in het profiel dat de club maakte voor haar hoofdcoach: jong, ambitieus, getalenteerd en Belgisch. Ook kent hij de club, de spelersgroep en de reeks erg goed. Verder weet hij door zijn functie als sportief coördinator als geen ander wat de ambitie van de club is.

De aanstelling van Tom Van Imschoot is volgens de club een keuze voor rust en continuïteit, die na het onverwachte vertrek van Wouter Vrancken nodig is om de gestelde ambities waar te maken. Lommel SK is ervan overtuigd dat Tom Van Imschoot, samen met de technische staf, het talent van de spelers optimaal zal doen renderen op het veld.

Voor de 36-jarige Van Imschoot wordt het zijn tweede periode als hoofdcoach bij de Noord-Limburgers, nadat hij vorig seizoen de club depanneerde.

 

Wouter VRANCKENShirtnummer:T1
Positie:T1
Nationaliteit:België
Geboortedatum03/02/1979
Debuut:2017-2018
Vorige club:Thes Sport

Wouter Vrancken wordt na afloop van het seizoen 2016-2017, dat eindigde met de degradatie uit Eerste Klasse B naar de 1e Amateurliga, aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 38-jarige Truienaar onderschrijft bij de inmiddels tot Lommel SK hernoemde club uit Noord-Limburg een contract voor 1 seizoen met een optie voor een bijkomend jaar. In het verleden was de talentvolle jonge trainer werkzaam bij Thes Sport en Gravelo, met beide clubs dwong hij meerdere promoties af. Dat wordt ook het doel voor Wouter Vrancken, namelijk met Lommel SK de terugkeer naar het profvoetbal in Eerste Klasse B realiseren.

Als voetballer was Wouter Vrancken actief op het hoogste niveau bij: STVV, AA Gent, KRC Genk, KV Mechelen en KV Kortrijk.

Na afloop van de met 2:0 gewonnen thuiswedstrijd tegen RFC Seraing deelt Wouter Vrancken op 28 oktober 2017 mee dat hij stopt bij Lommel SK omwille van persoonlijke redenen.

Amper 2 weken later, op maandag 13 november 2017, maakt KV Kortrijk bekend dat Wouter Vrancken er tot het einde van het seizoen 2017-2018 T3 wordt onder hun nieuwe hoofdtrainer Glen De Boeck.

Reageren is niet mogelijk