Robin Henkens – De derde keer zou wel eens de goeie kunnen zijn

De tweede inkomende transfer bij Lommel SK tijdens de wintermercato Robin Henkens komt in de zaterdageditie van HLN aan het woord over zijn overgang naar de Noord-Limburgers. Een vertrouwde omgeving voor de 29-jarige middenvelder die van 2009 tot 2011 al aan de Gestelsedijk actief was.

“Er is hier nauwelijks iets veranderd en het voelt aan alsof ik na een lange reis weer thuis kom. Er was voor het seizoen al Lommelse interesse, maar toen mikte ik tevergeefs nog op een club in een hogere reeks. Ondertussen heb ik mijn conditie onderhouden bij Sporting Hasselt, maar het was wel frustrerend in het weekends als al die andere bekenden in het weekend wel op de velden liepen en ik niet.”, begint de Stevoortenaar zijn verhaal.

“Nu met de winterstop in het vooruitzicht zat Lommel weer meteen op de bal en heb ik niet geaarzeld. Men heeft hier een jeugdige, getalenteerde spelersgroep waar ik ervaring en strijdlust mag aan toevoegen.”, analyseert Robin Henkens zijn nieuwe club.

Ook de ambitie van Lommel SK is voor de middenvelder een uitdaging: “Ik weet dat men absoluut op de titel mikt. Voor mij is dat een positieve druk, de voorbije jaren heb ik immers iets te vaak tegen de degradatie geknokt en nu mag het wel eens wat anders zijn. Ook heb ik hier al twee keer nipt een promotie gemist, maar de derde keer zou wel eens de goeie kunnen zijn.”

RSS
Facebook
Twitter

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.