Lommel SK

Na afloop van het seizoen 2016-2017 en de sportieve degradatie naar de 1e amateurliga deelt voorzitter Paul Kerhofs van Lommel United mee dat de club vanaf het seizoen 2017-2018 door het leven zal gaan als Lommel SK.

Op dinsdagavond 27 juni 2017 stelt het bestuur van Lommel SK een nieuw logo voor en geeft het een stand van zaken rond het stadionproject. Tevens licht men de ambitie om zo snel mogelijk terug te keren naar de 1B-reeks toe. Om dit doel te realiseren trekt Lommel SK Wouter Vrancken aan als nieuwe hoofdtrainer.

Na 9 competitiewedstrijden en met Lommel SK op de eerste plaats in de rangschikking met 20 punten stopt Wouter Vrancken echter als hoofdtrainer omwille van persoonlijke redenen op 28 oktober 2017. Als opvolger stelt het clubbestuur sportief coördinator Tom Van Imschoot aan.

Onder het trainerschap van Tom Van Imschoot haalt Lommel SK op de 26e speeldag, na een 1:2 overwinning bij Châtelet-Farciennes het kampioenschap binnen in de 1e amateurliga. Voor de uiteindelijke promotie naar de 1B-reeks moet Lommel SK nog een eindronde spelen met de 3 andere ploegen uit de top 4 van de eindrangschikking. Daarnaast moet een mogelijke promovendus beschikken over de benodigde licentie voor het profvoetbal, dit is voor Lommel SK het geval.

Oefenmeesters

SeizoenReeksTrainer(s)
2017-2018Eerste AmateurTom Van Imschoot
Wouter Vrancken (tot 28 oktober 2017)

Reageren is niet mogelijk